Kvalitetsarbejdecheck-ikon_2

Gode prisercheck-ikon_2

Fleksible løsningercheck-ikon_2

Få et gratis tilbud.​

 
Dine oplysninger
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Knusning af beton med sikkerheden i top

​Hos Heager Maskinstation i Ringkøbing tilbyder vi professionel knusning af beton i hele Midt- og Vestjylland, blandt andet i områderne nær Silkeborg, Holstebro og Herning. 

Vi kan udføre nedbrydning af en lang række forskellige bygninger, hvor der er behov for betonknusning, og altid med sikkerheden i top. Har du et byggeprojekt eller lignende, hvor der skal nedrives forsvarligt, er vi den rette til opgaven.

Vi kan hjælpe med knusning af beton i forbindelse med nedrivning af hus. Vi kan både udføre knusningen på stedet, men også køre hjem på vores godkendte modtageplads til murbrokker og beton til knusning.


​Betonknusning udføres af erfarne fagspecialister

Ved knusning af beton og efterfølgende deponering af byggeaffald lægger vi stor vægt på, at sikkerheden er i orden. Vi samarbejder med autoriserede asbestryddere, hvorfor sikkerheden altid vil være i orden.

Kontakt os for en pris på knusning af beton

Det kan være en stor beslutning at skulle rive en bygning ned, derfor er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål eller udarbejde et uforpligtende tilbud på din opgave.

Ring gerne til os på telefon 97 33 51 51, eller skriv til vores e-mail heager-maskinstation@mail.tele.dk for et godt tilbud på betonknusning.

​​Tilbud på nedbrydning, entreprenør og kloakservice

Vi giver et gratis tilbud

Firmainfo​

Heager Maskinstation

Trekløvervej 13
​6950 Ringkøbing

Telefon: 97 33 51 51

E-mail: Send en mail