Kvalitetsarbejdecheck-ikon_2

Gode prisercheck-ikon_2

Fleksible løsningercheck-ikon_2

Få et gratis tilbud.​

 
Dine oplysninger
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kloakservice og kloakspuling i høj kvalitet

Har du brug for professionel kloakservice, kloakspuling eller udgravning til nybyggeri i Silkeborg, Holstebro, Herning eller andre steder i Midt- eller Vestjylland? Så er det Heager Maskinstation i Ringkøbing, du skal have fat i.

Har du behov for nye afløbsinstallationer eller en udvidelse af kloaksystemet, kan vi både udføre arbejdet og tilbyde rådgivning om materialer og myndighedskrav. Vi tilbyder desuden slamsugning, spuling af kloak, gravearbejde samt meget andet kloakarbejde. Vi løser naturligvis også mindre opgaver som rensning af kloakanlæg og tv-inspektioner for at lokalisere og udbedre brud på kloaknettet.


​Vi har mange års erfaring med kloakspuling og stort kendskab til de mest gængse problemer med kloaknettet. Det er desuden muligt at ringe til os alle tider på døgnet.

Få en fast serviceaftale

En fast serviceaftale er den sikreste måde at undgå dyre skader på afløb, kloakledninger, brønde og renseanlæg. Vi tilbyder en skræddersyet aftale på kloakservice, der passer til dine behov.

Opdager du en skade på kloaknettet, er vi altid parat til at tage hånd om problemet, så du undgår, at skaderne eksempelvis fører til rotteproblemer, fugt- og lugtgener og oversvømmelser.

Kontakt os for at få en pris på kloakservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skal bruge en entreprenør eller slamsuger til kloakspuling eller anden kloakservice. Vi står altid til rådighed til at besvare dine spørgsmål.

Ring til os på telefon 97 33 51 51 eller skriv til e-mail heager-maskinstation@mail.tele.dk.

​​Tilbud på nedbrydning, entreprenør og kloakservice

Vi giver et gratis tilbud

Firmainfo​

Heager Maskinstation

Trekløvervej 13
​6950 Ringkøbing

Telefon: 97 33 51 51

E-mail: Send en mail