Kvalitetsarbejdecheck-ikon_2

Gode prisercheck-ikon_2

Fleksible løsningercheck-ikon_2

Få et gratis tilbud.​

 
Dine oplysninger
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nedbrydning og nedrivning udføres af erfarne entreprenører

Hos Heager Maskinstation i Ringkøbing kan vi udføre nedbrydning og nedrivning af en lang række forskellige bygninger i hele Midt- og Vestjylland, blandt andet i områderne nær Herning, Silkeborg og Holstebro.

Som nedbrydningsfirma tilbyder vi nedrivning og nedbrydning af blandt andet:

  • Boligblokke
  • Landbrugsbyggeri
  • Større industribygninger
  • Stålkonstruktioner
  • Dele af bygninger – eksempelvis en væg.

Vi tilbyder desuden nedrivning ved indvendig renovering af hus, eller dele af huse, hvor vi kan frigøre den ene ende af bygningen. Alt hvad vi river ned kan enten knuses på stedet, eller også køres hjem på vores godkendte modtageplads til murbrokker og beton til knusning.

Sikkerheden er altid i top ved nedrivning

Vi lægger meget vægt på, at sikkerheden er i orden, når vi udfører nedrivning og nedbrydning. Vi samarbejder med autoriserede asbestryddere, så sikkerheden vil altid være i orden.

​Vi har naturligvis alt nødvendigt udstyr til at udføre arbejdet. Vi har gravemaskiner med hydrauliske betonhamre, smasher/betonnæb, der pulveriserer beton samt sorteregrab og vristeskovl, så vi kan ryste jord fra murbrokkerne. Du er derfor i trygge hænder, når du får udført nedbrydning eller nedrivning hos os.


​​Vi lægger stor vægt på at have glade og tilfredse kunder. Du får derfor altid en grundig forklaring på, hvad vores arbejde går ud på, inden vi går i gang.

Kontakt os for at høre mere om nedbrydning

Hvad koster nedrivning og nedbrydning? Det afhænger naturligvis af omfanget af opgaven. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores priser og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

​​

Ring til os på telefon 97 33 51 51 eller skriv os en e-mail på: heager-maskinstation@mail.tele.dk.

​​Tilbud på nedbrydning, entreprenør og kloakservice

Vi giver et gratis tilbud

Firmainfo​

Heager Maskinstation

Trekløvervej 13
​6950 Ringkøbing

Telefon: 97 33 51 51

E-mail: Send en mail