Telefon: 97 33 51 51   •   E-mail: heager-maskinstation@mail.tele.dk​

​Nedbrydning og betonknusning med sikkerheden i fokus

Hos Heager Maskinstation kan vi udføre nedbrydning af en lang række forskellige bygninger i Herning, Holstebro, Silkeborg og omegn.

Vi nedriver blandt andet:

  • Større industribygninger
  • Boligblokke
  • Landbrugsbyggero


Vi kan også hjælpe med nedrivning ved indvendig renovering af bygninger. Vi kan også tilbyde nedbrydning af stålkonstruktioner eller dele af bygninger, for eksempel hvor vi frigør en ende af et hus. Alt, hvad vi river ned, kører vi hjem på vores godkendte modtageplads til murbrokker og beton til knusning.


Betonknusning skal udføres 100 % sikkert

Vi lægger meget vægt på, at sikkerheden er i orden, når vi udfører betonknusning og nedrivning af bygninger. Vi samarbejder med autoriserede asbestryddere, så sikkerheden vil altid være i orden, hvis vi skal udføre nedbrydning af en bygning med asbest.

Vi har alle de rigtige maskiner til at udføre arbejdet med. Det sikrer dig et professionelt udført stykke arbejde. Vi har gravemaskiner med hydrauliske betonhamre, smasher/betonnæb, der pulveriserer beton, sorteregrab og vristeskovl, så vi kan ryste jord fra murbrokkerne.


Kontakt os og hør mere om vores nedbrydning

Hos Heager Maskinstation lægger vi vægt på at have glade og tilfredse kunder. Du får derfor altid en grundig forklaring på, hvad vores arbejde går ud på, inden vi går i gang.


Det kan være en stor beslutning at skulle rive en bygning ned, derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan udføre en opgave, eller hvis du skal bruge os til at stå for en nedbrydning eller betonknusning.


Ring gerne til os på telefon 97 33 51 51 eller skriv til vores e-mail heager-maskinstation@mail.tele.dk.

FÅ ET GRATIS TILBUD

Du er altid mere end velkommen til at sende en besked via formularen​ og så vil jeg vende tilbage med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt