Kvalitetsarbejdecheck-ikon_2

Gode prisercheck-ikon_2

Fleksible løsningercheck-ikon_2

Få et gratis tilbud.​

 
Dine oplysninger
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Omfangsdræn sikrer huset mod fugtskader

Et omfangsdræn minimerer risikoen for skader på bygninger ved nedbør og stigende grundvand. Hos Heager Maskinstation i Ringkøbing er vi specialister i omfangsdræn, der sikrer huse og fundamenter mod fugtskader. Vi servicerer private og erhverv i Silkeborg, Holstebro, Herning og resten af Midt- og Vestjylland.

Omfangsdræn fungerer som en slags nedgravet tagrende, som ligger langs fundamentet på et hus. Drænet leder det overskydende vand væk fra bygningen, så det ikke kommer fugtskader. Og så er det effektivt til at fugt og svampeskader i huset, som giver dårligt indeklima og kan gøre folk syge.

Hvad koster omfangsdræn?

Prisen på lægning af omfangsdræn afhænger af størrelsen af bygningen og antallet af meter dræn, der skal lægges i jorden. Vi er altid klar med et uforpligtende tilbud på opgaven til en god pris.

​Der er mange ting, du selv kan gøre ved din bolig for at spare penge. Men at lægge omfangsdræn er ikke en af dem. Det er ikke et gør-det-selv-arbejde, da der kan ske uoprettelige skader på huset, hvis ikke det er udført korrekt.

​Dræningssystemet skal kobles til kloaksystemet og afløbsstationer, hvilket skal udføres af en fagmand. Har du planer om støbning af fundament, er det vigtigt at have for øje, at fugt i væg skal forhindres. Fugt i kælderen kan være en dyr affære, hvilket du undgår ved sokkelstøbning og etablering af omfangsdræn.

Kontakt os for priser og tilbud

Vil du have et godt tilbud på omfangsdræn ved opbygning af hus med kælder, giver vi gerne en uforpligtende vurdering af hvordan du får det bedst mulige resultat og hvad det vil koste.

Kontakt os for at høre mere på telefon 97 33 51 51, eller skriv til vores e-mail heager-maskinstation@mail.tele.dk.

​​Tilbud på nedbrydning, entreprenør og kloakservice

Vi giver et gratis tilbud

Firmainfo​

Heager Maskinstation

Trekløvervej 13
​6950 Ringkøbing

Telefon: 97 33 51 51

E-mail: Send en mail